Gull..

Livet er GulleGodt.
Har forsøkt å samle noen oppskrifter som er GulleGode :)
Mest for min egen del, kjekt å digitalisere, iPaden er en trofast venn på kjøkkenbenken.
Håper også å kunne inspirere andre, både når det gjelder baking og grilling.

Har blitt infisert av bake-viruset som herjer i Norge for tiden. Kombinert med en ny Kenwood, bør dette bli bra i tiden fremover.

Grillen er i bruk fra påske til ... tja, la oss si Oktober. Stort sett ukentlig, og rettere sagt daglig i finevær. Planen er derfor å legge ut div bilder, for å inspirere andre til å grille annet enn pølser og hamburgere. For ordens skyld, har vi to barn, som er glade i pølser, så det er ikke utenkelig å finne dette også på vår grill.


Dagens favoritt, er å marinere tynnribbe (juleribbe) i bbq saus, GulleGodt!!!!

søndag 6. april 2014

Solbjørgs Pavlova

Marengs

3 eggehviter
2dl. sukker

Stivpisk eggehvitene
Tilsett sukkeret litt av gangen og rør til det stivner igjen

Helles på bakepapir
Stekes på 125 grader i 2,5 timer, nederste rillen i ovnen

Løsne marengsen fra papiret rett etter den er ferdig.

Fyll

2 pk kremfløte
1/2 liter vaniljekrem

Div frukt

f.eks
2 bananer
2 pærer
6 kiwi
Druer
Jordbær
Hermetiske mandariner (sil av krafta)

Fremgangsmåte
Pisk  krem, sett tilside 2/3 av kremen og tilsett vaniljekrem i den resterende 1/3delen
Helles over marengsbunnen.
Bananskiver legges oppå
Dekk banan/vaniljekremlaget med resten (2/3) av kremen
hele kaka dekkes med et utvalg av oppskjært frukt.

Kaka kan ikke stå lenge fra den lages til den skal nytes.

GulleGodt!