Marengs
3 eggehviter2dl. sukker
Stivpisk eggehvitene
Tilsett sukkeret litt av gangen og rør til det stivner igjen
Helles på bakepapir
Stekes på 125 grader i 2,5 timer, nederste rillen i ovnen
Løsne marengsen fra papiret rett etter den er ferdig.
Fyll
2 pk kremfløte1/2 liter vaniljekrem
Div frukt
f.eks2 bananer
2 pærer
6 kiwi
Druer
Jordbær
Hermetiske mandariner (sil av krafta)
Fremgangsmåte
Pisk krem, sett tilside 2/3 av kremen og tilsett vaniljekrem i den resterende 1/3delen
Helles over marengsbunnen.
Bananskiver legges oppå
Dekk banan/vaniljekremlaget med resten (2/3) av kremen
hele kaka dekkes med et utvalg av oppskjært frukt.
Kaka kan ikke stå lenge fra den lages til den skal nytes.
GulleGodt!