Gull..

Livet er GulleGodt.
Har forsøkt å samle noen oppskrifter som er GulleGode :)
Mest for min egen del, kjekt å digitalisere, iPaden er en trofast venn på kjøkkenbenken.
Håper også å kunne inspirere andre, både når det gjelder baking og grilling.

Har blitt infisert av bake-viruset som herjer i Norge for tiden. Kombinert med en ny Kenwood, bør dette bli bra i tiden fremover.

Grillen er i bruk fra påske til ... tja, la oss si Oktober. Stort sett ukentlig, og rettere sagt daglig i finevær. Planen er derfor å legge ut div bilder, for å inspirere andre til å grille annet enn pølser og hamburgere. For ordens skyld, har vi to barn, som er glade i pølser, så det er ikke utenkelig å finne dette også på vår grill.


Dagens favoritt, er å marinere tynnribbe (juleribbe) i bbq saus, GulleGodt!!!!

søndag 6. april 2014

Turids aniskringler

200 gr margarin
7dl helmelk
2 pk gjær
180 gr sukker
2 pk anis
Ca 1kg hvetemel



Smelt margarinet og ha i melka og la det bli fingervarmt
Smuldre gjæra i bollen
Tilsett sukker, anis og væska i bollen.
Tilsett i hvetemel til passe deig

Heves

Lag små kringler

Heves

Pensles med egg


Stekes ved 160 grader varmluft, ca 20 min, to brett i gangen.