Denne kaken må en starte på dagen før den skal nytes.
4 egg
4 sp skje kaldt vatn
200 gr sukker
4 teskje vaniljesukker
200 gr hvetemel
1 1/3 strøken teskje
bakepulver
Fyll
125 gr mørk kokesjokolade
Del opp sjokoladen, tilsett
fløten og kok opp under omrøring, dagen før
Dekor
500 gr marsipan
Applesinmarmelade
Pisk eggehviter og vatn stivt
Bland vaniljesukkeret og
sukkeret og tilsett litt etter litt
Tilsett eggeplommene
ei etter ei, rør godt mellom hver eggeplomme
Bland bakepulveret med
hvetemelet og tilsett litt etter litt
Ha røren i ei bakepapirkledd brødform.
Stekes ved 180 gr i ca 20 min
i nest nederste rill om der er 4 riller, nederst om der er 3 riller
Hvelv kaka ut på et sukret
bakepapir. Fukt papiret som kaka er stekt på, dra det av
Rull kaka sammen og la den
bli kald, før den rulles ut igjen
Pisk sjokoladekremen tykk og
fordel den på kaka, og rull den sammen igjen
Legg et tynt lag med
appelsinmarmelade, uten skall, på rullen. Pisk resten av fløten og ha den på
kaka
500 gr marsipan kjevles ut
til 27 x 45 cm
på plast. Løft den opp og legg den på kaka, ta av plasten og smett marsipanen
rundt kaka
Pyntes med marsipanroser
eller navn m mer.