Gull..

Livet er GulleGodt.
Har forsøkt å samle noen oppskrifter som er GulleGode :)
Mest for min egen del, kjekt å digitalisere, iPaden er en trofast venn på kjøkkenbenken.
Håper også å kunne inspirere andre, både når det gjelder baking og grilling.

Har blitt infisert av bake-viruset som herjer i Norge for tiden. Kombinert med en ny Kenwood, bør dette bli bra i tiden fremover.

Grillen er i bruk fra påske til ... tja, la oss si Oktober. Stort sett ukentlig, og rettere sagt daglig i finevær. Planen er derfor å legge ut div bilder, for å inspirere andre til å grille annet enn pølser og hamburgere. For ordens skyld, har vi to barn, som er glade i pølser, så det er ikke utenkelig å finne dette også på vår grill.


Dagens favoritt, er å marinere tynnribbe (juleribbe) i bbq saus, GulleGodt!!!!

søndag 6. april 2014

Ann-Maris skoleboller

125 gr margarin
4 dl helmelk
1 pk gjær, rød gjær
100 – 125 gr sukker
 500 gr hvetemel

Vaniljekrem
Melisglasur
Kokosmasse



Smelt margarinet og Tilsett melka og la det bli fingervarmt
Smuldre gjæra i bollen
Tilsett melkeblamdinga
Tilsett sukker og hvetemel

Det blir en veldig løs deig
Legges på plate med ei spiseskje
De siger utover mens de blir stekt, så de må stå med godt mellomrom

Heves lenge, ca 1 time

Trykk en liten grop og legg i vaniljekrem

Det blir 18 stk.  9 på hvert brett, da tar de litt borti hverandre, men det går.


Stekes ved 200 gr i   10 – 15 min til de er mørkt gylne, ikke varmluft