Gull..

Livet er GulleGodt.
Har forsøkt å samle noen oppskrifter som er GulleGode :)
Mest for min egen del, kjekt å digitalisere, iPaden er en trofast venn på kjøkkenbenken.
Håper også å kunne inspirere andre, både når det gjelder baking og grilling.

Har blitt infisert av bake-viruset som herjer i Norge for tiden. Kombinert med en ny Kenwood, bør dette bli bra i tiden fremover.

Grillen er i bruk fra påske til ... tja, la oss si Oktober. Stort sett ukentlig, og rettere sagt daglig i finevær. Planen er derfor å legge ut div bilder, for å inspirere andre til å grille annet enn pølser og hamburgere. For ordens skyld, har vi to barn, som er glade i pølser, så det er ikke utenkelig å finne dette også på vår grill.


Dagens favoritt, er å marinere tynnribbe (juleribbe) i bbq saus, GulleGodt!!!!

søndag 6. april 2014

Ann-Maris sjokoladefromasj

4 dl fløte
3 egg
6 sp skje sukker
1 pk kokesjokolade
1 dl sterk kald kaffe
6 pl gelatin



Pisk fløten, uten sukker
Pisk egg og sukker til eggedosis
Grovskjær sjokoladen, og ha nesten alt i eggedosisen, sammen med den kalde kaffien

Legg gelatinen i kaldt vann i 5 min

Vri vannet av gelatinen, og løs den opp i vannbad. Tilsett den raskt i blandingen når den er lunken.

Tilsett kremen

Ha fromasjen over i ei skål og strø litt sjokolade på tilslutt


Lag 1,5 oppskrift til stort selskap.