Gull..

Livet er GulleGodt.
Har forsøkt å samle noen oppskrifter som er GulleGode :)
Mest for min egen del, kjekt å digitalisere, iPaden er en trofast venn på kjøkkenbenken.
Håper også å kunne inspirere andre, både når det gjelder baking og grilling.

Har blitt infisert av bake-viruset som herjer i Norge for tiden. Kombinert med en ny Kenwood, bør dette bli bra i tiden fremover.

Grillen er i bruk fra påske til ... tja, la oss si Oktober. Stort sett ukentlig, og rettere sagt daglig i finevær. Planen er derfor å legge ut div bilder, for å inspirere andre til å grille annet enn pølser og hamburgere. For ordens skyld, har vi to barn, som er glade i pølser, så det er ikke utenkelig å finne dette også på vår grill.


Dagens favoritt, er å marinere tynnribbe (juleribbe) i bbq saus, GulleGodt!!!!

søndag 6. april 2014

Mammas sukkerbrød / bløtkakebunn

22 form.
3 egg
1 ¼ dl sukker
1 ¼ dl hvetemel
¾ dl potetmel
1 ¼ ts bakepulver


24 form.
4 egg
1 ½ dl sukker
1 ½ dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ½ ts bakepulver


26 form.
5 egg
2 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ¼ dl potetmel
1 ½ ts bakepulver


28 og 30 form.
6 egg
2 ¼ dl sukker
2 ¼ dl hvetemel
1 ½ dl potetmel
2 ts bakepulver

Pisk egg og sukker til lett og luftig eggedosis, som skal holde formen godt.

Sikt sammen det tørre og vend det forsiktig inn i eggedosisen.

Kle bunnen av forma med bakepapir, og smør kantene med smelta smør.

Hell røren i, og stek kaka på nederste rille i ovnen ved 150 grader i 45 minutter.

La den kjølne litt før den tas ut av forma.