Gull..

Livet er GulleGodt.
Har forsøkt å samle noen oppskrifter som er GulleGode :)
Mest for min egen del, kjekt å digitalisere, iPaden er en trofast venn på kjøkkenbenken.
Håper også å kunne inspirere andre, både når det gjelder baking og grilling.

Har blitt infisert av bake-viruset som herjer i Norge for tiden. Kombinert med en ny Kenwood, bør dette bli bra i tiden fremover.

Grillen er i bruk fra påske til ... tja, la oss si Oktober. Stort sett ukentlig, og rettere sagt daglig i finevær. Planen er derfor å legge ut div bilder, for å inspirere andre til å grille annet enn pølser og hamburgere. For ordens skyld, har vi to barn, som er glade i pølser, så det er ikke utenkelig å finne dette også på vår grill.


Dagens favoritt, er å marinere tynnribbe (juleribbe) i bbq saus, GulleGodt!!!!

søndag 6. april 2014

Ann-Maris hvetestang

150 gr margarin
5 ½ dl helmelk
75 gr gjær
150 gr sukker
¾ ts kardemomme
1 ½ l hvetemel

Vaniljekrem
Melisglasur
Kokosmasse



Smelt margarinet, tilsett melka og la den bli fingervarm
Smuldre gjæra i bollen
Tilsett sukker, kardemomme og melk
Tilsett hvetemel til passe deig.

Heves


Del deigen i fire og lag fire brød
Trykk en renne i midten og fordel vaniljekremmen i

Heves

Stekes ved 160 gr varmluft, 15 – 20 min , to brett om gangen

Ha på melisgasur og kokosmasse, når de er lunkne

Skal de fryses, ha på glasur og kokosmasse etter tining.